Houdt afstand

Houdt 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon.

Wij Werken Uitsluitend Op Afspraak

Door de richtlijnen van het RIVM werken wij uitsluitend op afspraak. Kom 5 minuten voor aanvang van de afspraak naar de salon. Indien de salon tijdelijk te vol is vragen wij buiten te wachten. Dit om zo min mogelijk contact te hebben met overige klanten.

Blijf Thuis Bij Gezondheidsklachten

Heeft u of iemand uit uw gezin last van gezondheidsklachten zoals koorts, verhoging, benauwdheid, hoesten,  neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging   ( tot 38 C ). Blijf thuis en bel de afspraak af. Veel beterschap gewenst en wij maken graag een nieuwe afspraak.

Mondkapje Gewenst? Gratis Mondkapje voor onze klanten beschikbaar.

Indien u wenst geholpen te worden met mondkapje geef dit dan aan. Wij verstrekken gratis een non-medisch mondkapje. Onze medewerkers werken zo veel mogelijk met een mondkapje, voor de klant en de medewerker. De beschermingsmiddelen zijn ten overvloede aanwezig.

Was Bij Binnenkomst Direct De Handen Bij De Hygiëne Zuil

Er gelden strikte hygiëne eisen voor de kappersbranche. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.Wanneer u deze weigert kan er helaas geen behandeling plaats vinden.

Kom Alleen Naar De Salon

Er gelden strikte regels wat betreft het aantal klanten per m2 in de salon. Alle wachtruimtes zijn daarom zoveel mogelijk gesloten. Wij vragen u zoveel mogelijk buiten te wachten tot een medewerker u ontvangt.

Minderjarigen of mensen met een beperking mogen begeleid worden door 1 persoon.

Registratie Bezoek Verplicht

Wij zijn verplicht de n.a.w. gegevens van de klant te noteren. Geen registratie betekent geen behandeling. Mocht u al een klantenkaart hebben dan moeten wij u gegevens nakijken en eventueel actualiseren. Wij zijn verplicht informatie te verstrekken in het geval van een eventuele corona uitbraak.

Prijsverhoging

Om onze dienstverlening te kunnen blijven bieden en door alle genomen maatregelen zijn wij genoodzaakt om de prijzen van onze behandelingen te verhogen met 5 euro. Informeer naar de prijzen bij het boeken van uw behandeling.

Wij begrijpen en respecteren alle maatregelen die er genomen moeten worden. Daarnaast vinden wij dat wij elkaar moeten steunen in deze onzekere tijden.

Wij zijn heel blij dat wij u weer mogen ontvangen en heel graag tot snel!

 


Scroll To Top